Gay rape films

 • Gay raper verkracht een hetero jongen


  Verkracht door de inbreker

  Een  jonge hetero jongen zit aan zijn lul te trekken als er ingebroken wordt. De inbreker heeft geen interesse in zijn geld maar wel in zijn lekker kontje. Hij heeft hem door het raam masturberend gezien en nu is hij opgegeild en kan zich niet meer houden. De jongen snapt nog niets als hij een dikke lul van de gay raper in zijn mond krijgt. Voordat de jongen anaal verkracht wordt, stopt de homo raper een dildo in de jongen zijn kont.

 • Lekker knaapje brutaal verkracht


  Hard gay rape scene

  Een lekker knaapje staat buiten te roken als hij aangevalen wordt. De aanvaler schijnt een gay raper te zijn. Een oversexte perverse homo sleept de jongen zijn huis binnen waar hij zijn handen achter zijn rug met de handboeien vast bindt, hij dwingt hem tot pijpen en hij neukt hem als een beest in zijn maagdelijk kontje.

 • Jongen verkracht door een homosexuele masseur


  Harde anaal gayrape

  Een jongen bezoekt regelmatig een massage saloon waar hij zich door een homo laat lekker masseren. De jongen  is geen homo maar hij vindt het leuk om de homo masseur ertussen nemen door met hem een beetje te flirten. Maar vandag is de homosexuele masseur niet in een leive beu, hij is de jongen zijn spelletjes zat. De masseur pakt zijn handboeien en bindt de jongen aan de massagetafel vast. De homo masseur is wel van plan om de jongen keihard in zijn kont te nemen maar eerst wilt hij even plezier hebben door anaal balletjes, anal plug en een monster-dildo in zijn kont te stoppen.

 • Gay rape in een homobar


  De homobar eigenaar verkracht een gay jongen

  Deze jongen is een homo, hij zit in de bar waar hij vaak naartoe gaat. Hij weet dat de eigenaar van de bar hem leuk vindt. Vanavond is hij de enige bezoeker in de bar. De eigenaar van de bar komt nast hem aan de tafel zitten en hij begint hem een beetje te zoenen en te aaien. De jongen vindt het niet zo leuk meer, hij wil weglopen, maar dat kan niet meer. De bar eigenaar is al opgewonden en hij wil deze gay jongen anaal neuken. En als dat geen liefde bedrijven wordt dan wel de gay rape! De jongen wordt direct op de tafel tot pijpen gedwongen endaarna hard in zijn kont geneukt.

 • Homo gedwonden tot sex in een badhuis


  Homo gedwonden tot sex in een badhuis

  Een homo jongen is in het badhuis. Hij staat met zichself onder de dousche te spelen als er een vreemde lul door de muur in zijn douchekabine binnen dringt. De jongen houdt van gloryhole en hij doet wel aan dit leuk gloryhole spelletje. Als hij genoeg gespeeld heeft, wil hij weglopen. Opeens komt hij een andere homo tegen die meer gay sex wilt, maar de jongen wil dat niet. Dan  bindt de gay raper de jongen stevig vast aan de trap en  ramt zijn dikke lul de jongen zijn mond binnen. Daarna neemt de gay raper hem hard anaal.

Gratis gay films


Tip!

Gay party video's